Diensten

Online marketing is voor veel bedrijven lastig, daarom helpen wij jou graag. Met ons dienstenpakket tillen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau. Neem hieronder een kijkje en twijfel bij interesse niet om contact op te nemen, de eerste analyse is gratis!

 

SEA / Online Campagnes

Je wilt adverteren in het Google zoeknetwerk, erg slim! Google AdWords biedt namelijk fantastische mogelijkheden om een hogere naamsbekendheid te genereren, meer leads (zoals nieuwsbriefinschrijvingen, offerte-aanvragen en andere invulformulieren) en uiteindelijk meer omzet te genereren. Het voordeel van SEA AdWords t.o.v. SEO is dat de prestaties en resultaten direct zichtbaar zijn en het principe van adverteren gebaseerd is op een veiling.

Wij werken altijd aan de hand van doelstellingen. Deze doelstellingen worden vooraf, in overleg, opgesteld om de online campagnes sturing te geven. Per advertentiekanaal zijn de doelstellingen vaak verschillend. Bij Google AdWords is het zinvoller om met een doel-cpa te werken. Dit betekent dat een conversie (aankoop, lead, klik op telefoonnummer etc) een bepaald bedrag mag kosten. Wij weten dan precies hoe de biedingen ingesteld moeten worden om dit rendabel te houden.

Voor Facebook kan er een andere doelstelling gelden, bijvoorbeeld naamsbekendheid of bereik. Als bereik de doelstelling is zullen de uitingen in de advertenties en de manier van optimaliseren daarop aangepast worden.

Website Advies

Benieuwd hoe jij jouw website kunt optimaliseren voor conversies? Welkom bij het fenomeen CRO. CRO staat voor Conversion Rate Optimalisation, oftewel het conversiepercentage van de website verbeteren. Aan de hand van verschillende theorieën en onze ervaring analyseren wij de site en stellen wij een adviesrapport op. Met die rapport kunnen we samen de website verbeteren.

CRO advies wordt vaak aangevraagd wanneer het minder goed gaat met de website. Bedrijven geven meestal de prioriteit aan online adverteren maar vergeten dat de bezoekers wel een fijne ervaring moeten hebben op de website. Je zult dan al snel merken dat de campagnes wel zorgen voor kwalitatieve bezoekers op de site, maar dat deze bezoekers niet het gedrag vertonen dat je had verwacht. Met behulp van verschillende tools in Google Analytics kunnen wij precies zien waar het fout gaat en waarom. Onze adviezen zijn altijd onderbouwt met cijfers van de website.

 

Trainingen

Als je liever zelf aan de slag wilt gaan zijn onze trainingen, presentaties en workshops ideaal. Wij leren jou om zelf campagnes op te zetten en te onderhouden. Wij leren je om de volgende advertentiekanalen op te zetten:

Opzetten is natuurlijk één ding maar het beheren iets heel anders. Welke budgetten moet je hanteren? Hoe stel je conversiepunten in? Welke doelen ga je meten op je website? Al deze vragen, en meer, worden behandeld tijdens de trainingen. Wij raden onze klanten altijd aan om nog een aantal adviesuren bij ons af te nemen zodat je er na de training niet alleen voor staat.

Rapportages

In overleg worden alle rapportages opgesteld zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van de resultaten. Om de meeste flexibele rapportages te genereren maken wij gebruik van Google Data Studio. Met Data Studio worden de resultaten realtime uit onder andere AdWords gehaald. Hierdoor kun je, met een persoonlijke link, altijd checken hoe de campagnes het doen.

Het is mogelijk om meerdere ''blokken'' toe te voegen aan het dashboard. Je kunt zelf kiezen welke informatie je in het dashboard op wilt nemen. Voor AdWords zijn de meest gebruikelijke gegevens: klikken, vertoningen, conversies, kosten, gemiddelde cpc, ctr en conversiewaarde.

Meteen aan de slag gaan?

Neem dan nu contact op!